top of page
Search
  • Writer's pictureНикола Смиљанић

Окупљање Системаша у Србији 29.6.2019

Updated: Dec 30, 2019

Система се данас у Србији може вежбати у разним градовима и клубовима/тренинг групама које припадају Рјабко/Васиљев школи, као и у групама које практикују методологију Кадочникове школе. Наша идеја у сарадњи са клубом „Система тренинг метод“ јесте да организујемо окупљање у циљу дружења, размене знања и заједничког тренинга.


Окупљање је отворено не само за активне вежбаче горе поменутих већ и вежбаче из осталих стилова. Такође позивамо оне који због животних околности нису у прилици активно да вежбају. онлајн ентузиасте, и све друге који заинтересовани за руски систем да нам се придруже и забаве са нама.


За окупљање предвиђено је дружење кроз рад. Идеја нам је да свако од инструктора односно лице које води тренинге у својој групи, изведе тренинг на теми свог избора у трајању од 1 до 2 сата - у зависности од броја присутних тренинг група и клубова.


Окупљање креће од 11.00 а тренинзи почињу и 12.00 и трајаће укупно 5-6 сати.

Место окупљања:



Цена учествовања на окупљању је нула. С тим у виду, ко жели да се укључи у заједнички ручак након тренинга (роштиљ, пиво) може да припкупи новац за припрему роштиља пре почетка рада.


Пријаве за окупљање и све информације можете добити на телефон :

Никола: 062/15 06 574

Драган; 065/20 33 183


194 views0 comments

Recent Posts

See All

Упис за нову сезону је отворен

Драги пријатељи, вежбаоци и пратиоци, Након летње паузе, позивамо вас да нам се придружите у предстојећој сезони тренинга 2019.-2020. која почиње у понедељак 2. септембра. Снимке нашег рада можете наћ

bottom of page